Kaplıca Adresleri

Dargeçit Kaplıcaları

Dargeçit Kaplıcaları, hakkında merak ettiğiniz tüm içeriklere sitemiz üzerinden rahatlıkla erişebilirsiniz. Romatizmâl hastalıklar ve dolaşım sistemi sorunları için yarar gösteren Dargeçit kaplıcaları, şifa kaynağıdır. Dargeçit kaplıca suları, romatizmâl hastalıkların dışında kadın hastalıkları, nevralji, nefrit, cilt hastalıkları, alerjiler gibi birçok sağlık sorununda da tedaviye yardımcı alternatif tedavi olarak kullanılmaktadır. Dargeçit kaplıca sularının yapısında bulunan karbondioksit kan dolaşımını düzenlemeye yardımcı olmaktadır. Solunum yoluyla kalbin daha sağlıklı ve sakin çalışmasına katkıda bulunur. 

 

Dargeçit Kaplıcalarının Genel Özellikleri 

Dargeçit Kaplıcaları, romatizmâl hastalıkların dışında kadın hastalıkları, nevralji, nefrit, cilt hastalıkları, alerjiler gibi birçok sağlık sorununda da tedaviye yardımcı alternatif tedavi olarak kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra cilt-deri hastalığı, sinir buhranları, mide-bağırsak ve böbrek rahatsızlıkları , kadın hastalıkları, solunum yolları rahatsızlığı ve özellikle romatizma ve siyatik gibi hastalığı için çok şifalıdır.

 

 

Dargeçit Kaplıcalarının Faydaları Nelerdir ?

1- Romatizmâl hastalıklar ve dolaşım sistemi sorunları için yarar gösterir.

2- Kadın hastalıkları

3- Eklem ve eklem dışı romatizmalı hastalıkların kronik dönemlerinde

4- Damar sertliğinde

5- Felçlerin rehabilitasyonunda

6- Negatif sinir bozukluğuna bağlı yetersizlikler, sürmenaj ve yorgunlukta

7- Diyabet, gut ve şişmanlık ile gelen hastalıklarda

8- Karaciğer, safra kesesi, mide, bağırsak hastalıklarında

9- Böbrek taşlarında

10- Hipertansiyon, kronik bronşit ve üst solunum yolu iltihaplarında olumlu

 sonuç alınmaktadır.

 

Dargeçit Kaplıcaları Fiyatları 

Dargeçit kaplıcalarının fiyatları tatil sezonlarında ve yaz sezonunda artış gösterirken, diğer mevsimlerde fiyatlar daha makul seviyelerde seyretmektedir. Fiyatlar kaplıca tesislerinin bağlı bulunduğu işletme müdürlüklerince belirlenir.

 

 

 

 

 

Mardin Kaplıcaları hakkında bilgi için tıklayınız.

 

 

 

 

Kaplıca tatilleri web sitesi ülkemizde bulunan kaplıcalar hakkında genel bilgiler sunmakta olup, bu sayfada bulunan içerikler yıl içinde değişiklik gösterebilir.  Sayfada bulunan içerikler genel bilgi amaçlı düzenlenmiştir. Sitemizin resmi kurum ve kuruluşlarla bir bağlantısı yoktur.

Sizlere bu yazımızda Dargeçit Kaplıcaları hakkında adres ve genel bilgi aktardık. Aklınıza takılan soruları ve diğer yorumlarınızı yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Yazı ve içeriklerde yanlışlık fark ettiyseniz “Bize Ulaşın” sayfamızdan admin ile iletişim sağlayabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu