Kaplıca Blog

Kuzuluk kaplıca evleri günlük kiralık fiyatları

Kuzuluk kaplıca evleri günlük kiralık fiyatları hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarına bu sayfa üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz. Kaplıca turizmi ülkemizde gün geçtikçe çok daha fazla gelişme göstermektedir. Hemen hemen tüm illerimizde bulunan kaplıcalar sayesinde insanlar termal turizme daha çok ilgi göstermektedir. Sizlerde Kuzuluk bölgesinde bulunan kaplıca evlerinin günlük kiralık fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıda paragrafı dikkatle okuyunuz. Aklınıza takılan soruları ve diğer detayları bizlere yorum kısmından iletebilirsiniz. 

Sakarya kaplıcaları hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. 

Kuzuluk kaplıca evleri günlük kiralık fiyatları

İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri Sakarya ilimizin Akyaka ilçesi içerisinde bulunmaktadır. Kuzuluk bölgesinde bulunan termal otel ülkemizin en büyük devre mülk termal kompleksi olduğu bilinmektedir. Bahse konu olan Kuzuluk Kaplıca Evleri 2 etaptan oluşmaktadır. 

Projenin ilk etabında 1120 daire ve 20 blok,

ikinci etapta 350 daire ve 7 blok bulunmaktadır. Kuzuluk kaplıcalarında toplan 1470 daire bulunmaktadır. 

Sakarya ilinin en belirgin özelliği olan doğası ve yeşil bitki örtüsü ile örtüşen Kuzuluk evlerinde bulunan daireler 58 metrekare ile 71 metrekare arasında değişkenlik göstermektedir. Devremülkleri direkt olarak satın alabileceğiniz gibi günlük olarak da kiralayabilirsiniz.  

Proje gereği düzenlenen Kuzuluk Kaplıca Evleri içerisinde 3 adet toplantı salonu, alışveriş merkezleri, çocukların aktif olarak oyunlarda yer alabileceği oyun alanları bulunmaktadır. 

 

İhlas Kaplıca Evleri devremülk fiyatları

İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yer alan daireler günlük 500 TL ile 450 TL arasında değişiklik gösteriyor. Kiralayacağınız devremülkün kendi özelliklerine göre bu fiyat artış gösterebilir veya azalabilir. 

Yukarıda verilen fiyat tarifesi en az 4 gecelik tarife üzerinden hesaplanmıştır. 

Kaplıca İçerisinde Bulunan Dairelere giriş saati : 16:00 ;çıkış saati 12:00 ‘dir

 

Son olarak kaplıca evlerinde bulunduğunuz süre boyunca eşsiz sıcak sudan faydalanabilir ve tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Yaşadığınız tatil deneyimini bizlere yorum kısmından iletebilir, diğer tatilcilere deneyimlerinizi aktarabilirsiniz. 

 

Ülkemiz düzenlenen kaplıca turları hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız. 

Kaplıca tatilleri web sitesi genel amaçlı bilgi vermek amaçlı kurulmuş olup, hiçbir kurum ve kuruluşla bağlantılı değildir. Sitede var olan bilgilerde yanlışlık fark ettiğinizde bize ulaşın sayfamızdan bizlere ulaşarak verilerin güncellenmesini sağlayabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu