Kaplıca Adresleri

Düziçi Kaplıcaları

Düziçi Kaplıcaları, hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere bu sayfa üzerinden rahatlıkla erişebilirsiniz. Termal Kaplıca Otelleri hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere bu sayfa üzerinden rahatlıkla erişebilirsiniz. Türkiye Termal Otel turizmi son yıllarda oldukça fazla gelişmiş ve yılın dört mevsiminde aktif olarak hizmet verilmeye başlanılmıştır. Haruniye kaplıcaları genellikle sıcak suyu, temiz havası ve çevresinde bulunan yeşil doğasıyla birlikte ünlenmiştir. Sıcak su termal otel sektörünün gelişmesiyle birlikte yılın 12 ayı kesintisiz olarak misafirlerine hizmet vermektedir. 

 

Düziçi Kaplıcalarının Özellikleri

Kaplıcala termal suları, romatizmâl hastalıkların dışında kadın hastalıkları, nevralji, nefrit, cilt hastalıkları, alerjiler gibi birçok sağlık sorununda da tedaviye yardımcı alternatif tedavi olarak kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra cilt-deri hastalığı, sinir buhranları, mide-bağırsak ve böbrek rahatsızlıkları , kadın hastalıkları, solunum yolları rahatsızlığı ve özellikle romatizma ve siyatik gibi hastalığı için çok şifalıdır. Kaplıca suları, iltihaplı ve ağrılı kadın hastalıkları, romatizmal hastalıklar ve eklem ağrıları, spastik iltihaplar, bel fıtığı, boyun fıtığı, kalın bağırsak ağrıları, ortopedik hastalıklar, nörolojik komplikasyon sekelleri, damar sertliği gibi rahatsızlıkları tedavi etmektedir.

1- Kadın hastalıkları,

2- Bel ve migren ağrısı,

3- Romatizma rahatsızlıkları,

4- Sinirsel rahatsızlıklar,

5- Bağırsak ve mide rahatsızlıkları

6- Deri hastalıkları,

7- Safta kesesi ve karaciğer hastalıklarına iyi geldiği bilinmektedir. 

 

Düziçi Kaplıcalarının Faydaları Nelerdir ?

1- Romatizmalı hastalarda.

2- Kronik bel ağrısı çeken hastalarda.

3- İltihaplı olmayan eklem hastalıklarında.

4- Yumuşak doku rahatsızlığı çeken hastalarda.

5- Ortopedik rahatsızlığı bulunan ve cerrahi operasyon geçirmiş hastalarda.

6- Kronik ağrılı romatizmâl hastalıklara

7- Damar sertliğinde

8- Eklem ve eklem dışı romatizmalı hastalıkların kronik dönemlerinde

 

Düziçi Kaplıca Ücretleri Ne Kadar ?

Düziçi kaplıca fiyatları bölge, seçim ve rezervasyon tarihi gibi nedenlerden dolayı değişiklik göstereceğinden en ideal fiyatları yararlanacağınız tesisten öğrenebilirsiniz. En verimli fiyatları takip etmek için ana sayfamızda bulunan reklam alanlarındaki firmaları tercih edebilirsiniz. 

 

 

 

Osmaniye Kaplıcaları hakkında bilgi almak için tıklayınız. 

 

 

 

 

Kaplıca tatilleri web sitesi ülkemizde bulunan kaplıcalar hakkında genel bilgiler sunmakta olup, bu sayfada bulunan içerikler yıl içinde değişiklik gösterebilir.  Sayfada bulunan içerikler genel bilgi amaçlı düzenlenmiştir. Sitemizin resmi kurum ve kuruluşlarla bir bağlantısı yoktur.

Sizlere bu yazımızda Düziçi Kaplıcaları hakkında adres ve genel bilgi aktardık. Aklınıza takılan soruları ve diğer yorumlarınızı yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Yazı ve içeriklerde yanlışlık fark ettiyseniz “Bize Ulaşın” sayfamızdan admin ile iletişim sağlayabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu