Kaplıca Adresleri

Gediz Kaplıcaları

Gediz Kaplıcaları, hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere bu sayfa üzerinden rahatlıkla erişebilirsiniz. Gediz kaplıcalarına yerli insanlarımız ve ayrıca dünyanın farklı bölgelerinden birçok insan da oldukça ilgi gösteriyor. Çünkü bu güzel kaplıcanın suları adeta insanda bir şifa etkisi yaratıyor ve kişilerin bir ölçüde sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı oluyor. Bu yazımızda sizlere kaplıca sularının faydaları ve özellikleri hakkında bilgiler sunacağız. 

 

Gediz Kaplıcalarının Genel Özellikleri 

Sıcaklığı 40- 85 C° olun Gediz Kaplıcaları, Romatizma, deri hastalıkları, sinir hastalıkları, eklem ve kas hastalıkları, böbrek, idrar yolları, sindirim sistemi ve kadın hastalıklarına iyi geldiği bilinmektedir.Konaklama Tesisleri: Gediz Ilıcasu Termal Turizm Merkezinde konaklama yapmak isteyen ziyaretçiler için apart daireler bulunmaktadır. Ayrıca  açılır kapanır özelliğiyle yaz ve kış aylarında kullanılabilen aquapark hizmet vermektedir.  

 

Gediz Kaplıcalarının Faydaları Nelerdir ?

1- Romatizmâl hastalıklar ve dolaşım sistemi sorunları için yarar gösterir.

2- Kadın hastalıkları

3- Eklem ve eklem dışı romatizmalı hastalıkların kronik dönemlerinde

4- Damar sertliğinde

5- Felçlerin rehabilitasyonunda

6- Negatif sinir bozukluğuna bağlı yetersizlikler, sürmenaj ve yorgunlukta

7- Diyabet, gut ve şişmanlık ile gelen hastalıklarda

 

Gediz Kaplıcaları Konumu 

Kütahya’nın güneyinde Gediz’e 13 km. uzaklıkta ve Simav yolu üzerindedir.

 

Gediz Kaplıcalarının Fiyatı 

Gediz Kaplıca fiyatları, yaz sezonu, güz sezonu, kış sezonu olarak değişiklik göstermektedir. Tatil sezonlarında fiyatlarda artış görülürken, kış aylarında fiyatlarda önemli oranda düşüşler yaşanmaktadır. En verimli fiyatları takip etmek için ana sayfamızda bulunan reklam alanlarındaki firmaları tercih edebilirsiniz. 

 

 

 

Kütahya Kaplıcaları hakkında bilgi için tıklayınız.

 

 

 

Kaplıca tatilleri web sitesi ülkemizde bulunan kaplıcalar hakkında genel bilgiler sunmakta olup, bu sayfada bulunan içerikler yıl içinde değişiklik gösterebilir.  Sayfada bulunan içerikler genel bilgi amaçlı düzenlenmiştir. Sitemizin resmi kurum ve kuruluşlarla bir bağlantısı yoktur.

Sizlere bu yazımızda Gediz Kaplıcaları hakkında adres ve genel bilgi aktardık. Aklınıza takılan soruları ve diğer yorumlarınızı yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Yazı ve içeriklerde yanlışlık fark ettiyseniz “Bize Ulaşın” sayfamızdan admin ile iletişim sağlayabilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu